Det här är vi

FLERA FÖRETAG

UNDER SAMMA TAK

 

HALLÅ, JAG ÄR ALEXANDRA...

...och det är jag som är stolt ägare av Salong Vos. Jag har nu gått in på mitt 8:e år som egen företagare och under mina år har jag också hunnit med att utbilda mig inom olika skönhetsbehandlingar. Idag arbetar jag främst som nagelterapeut, men också med fransförlängning, bodysugaring, hennabryn, lash lift samt frans- & brynfärgning.


Utöver att utföra behandlingar utbildar jag också inom olika områden. I dagsläget håller jag kvalitetsutbildningar inom bodysugaring, naglar, fransar, hennabryn, lash lift samt frans- & brynfärgning.

Se utbildningarna här


Jag distribuerar och ansvarar över sockringsmärket Sugar of the Nile i Norden samt driver hemsidan Nordic Sugaring med tillhörande webshop.

HEJ, JAG ÄR ANNA...

...och driver mitt företag Handmade by Anna hos Salong Vos. Hos mig är du välkommen att göra nagelbehandlingar som gelénaglarm viss gellack och manikyrer. Erbjuder även Lash Lift, färgning av fransar och bryn samt brynplockning. Jag utbildar mig nu i "Sugaring", eller även kallat Sockring, ett säkert behandlingssystem för att avlägsna oönskad kropps- och ansiktsbehåring.

 

Jag är utbildad nagelterapeut genom Light Elegance och arbetar med deras fantastiska geléer som är ett av få märken som är hypoallergent, vilket innebär att de vanligaste allergiframkallande ämnena är borttagna. Kvalitén är otroligt viktigt för mig och strävan att bli bättre och utvecklas. Jag älskar att följa med marknadens utveckling och trender. 

 

Efter ett besök hos mig vill jag att du som kund känner dig glad och nöjd och ser fram emot att komma tillbaka till mig igen! Det är viktigt att du som kund ska kunna koppla av och få en välgörande behandling utifrån just dina behov och önskemål om resultat.

HEJ, JAG ÄR ELIN...

...och det är jag som driver byHendriks.

Jag har alltid haft ett stort intresse för skönhet och bestämde mig i ung ålder att jag ville bli frisör. Jag kom in på frisörlinjen på gymnasiet, men under min utbildning märkte jag att det ändå inte var något för mig.


Efter att ha funderat i några år och testat olika yrken, bestämde jag mig till slut att jag ville jobba kvar inom skönhetsbranschen och det var då jag bestämde mig för att bli nagelterapeut. Min utbildning gick jag på Salong Vos i Umeå i början av 2018.


Nu sitter jag med stor glädje på Salong Vos sedan April 2018.


Under 2019 har jag även hunnit utbilda mig inom lash lift och hennabryn och jag jobbar just nu mot min diplomering till att bli fransstylist

HEJ, JAG ÄR ELINA...

...och gör naglar här på Salong Vos.

 

Jag har alltid haft ett intresse för skönhet och gick min utbildning på salongen och arbetar just nu för att bli diplomerad nagelterapeut.

 

I framtiden vill jag utbilda mig inom fler behandlingar som jag kan erbjuda mina kunder. För mig är det är det viktigt att du som kund känner att du är i fokus och får en behandling utefter dina önskemål. 

 

Välkommen att boka tid hos mig! 

Choose Your Favorite and Make an Appointment

Salong Vos

Naturen som inspiration

 

Ett stenkast från centrumkärnan längs gamla E4:an hittar du salongen. 

 

 

ÖPPETTIDER

 

Varierande öppettider

 

KONTAKTA OSS

 

Västra Esplanaden 7 B

903 25 Umeå

Email: info@salongvos.se

Telefon: 090 - 12 10 80

 

Copyright @ All Rights Reserved