Det här är vi

FLERA FÖRETAG

UNDER SAMMA TAK

 

HALLÅ, JAG ÄR ALEXANDRA...

...och det är jag som är stolt ägare av Salong Vos. Jag har nu gått in på mitt 8:e år som egen företagare och under mina år har jag också hunnit med att utbilda mig inom olika skönhetsbehandlingar. Idag arbetar jag främst som nagelterapeut, men också med brow lift, fransförlängning, bodysugaring, hennabryn, lash lift samt frans- & brynfärgning.


Utöver att utföra behandlingar utbildar jag också inom olika områden. I dagsläget håller jag kvalitetsutbildningar inom bodysugaring, naglar, fransar, hennabryn, lash lift samt frans- & brynfärgning.

Se utbildningarna här


Jag distribuerar och ansvarar över sockringsmärket Sugar of the Nile i Norden samt driver hemsidan Nordic Sugaring med tillhörande webshop.

HEJ, JAG ÄR ELIN...

...och det är jag som driver byHendriks.

Jag har alltid haft ett stort intresse för skönhet och bestämde mig i ung ålder att jag ville bli frisör. Jag kom in på frisörlinjen på gymnasiet, men under min utbildning märkte jag att det ändå inte var något för mig.


Efter att ha funderat i några år och testat olika yrken, bestämde jag mig till slut att jag ville jobba kvar inom skönhetsbranschen och det var då jag bestämde mig för att bli nagelterapeut. Min utbildning gick jag på Salong Vos i Umeå i början av 2018.


Nu sitter jag med stor glädje på Salong Vos sedan April 2018.


Under 2019 har jag även hunnit utbilda mig inom lash lift, brow lift, fransförlängning och hennabryn.

Choose Your Favorite and Make an Appointment

Salong Vos

Naturen som inspiration

 

Ett stenkast från centrumkärnan längs gamla E4:an hittar du salongen. 

 

 

ÖPPETTIDER

 

Varierande öppettider

 

KONTAKTA OSS

 

Västra Esplanaden 7 B

903 25 Umeå

Email: info@salongvos.se

Telefon: 090 - 12 10 80

 

Copyright @ All Rights Reserved